Nyhetsarkiv 2008

Universitetet lanserar nätverk för tidigare studenter

2008-03-12

Nu lanseras en ny databas för dig som tidigare studerat vid Örebro universitet (så kallad alumnverksamhet). Den hjälper dig att hålla kontakten med Örebro universitet och dina tidigare studiekamrater.

Har du läst något av dessa huvudämnen/områden på Örebro universitet: MKV, Företagsekonomi, Socialt arbete, Psykologi, PA-programmet, Måltidskunskap och värdskap, Biomedicinsk laboratorievetenskap, Medicin, Hörselvetenskap eller Idrott på Örebro universitet?

Om svaret är ja är du välkommen att registrera dig som så kallad alumn på www.alumn.oru.se. Det finns specifika grupper med ämnesriktade aktiviteter, nyheter och evenemang för dig!

Alla övriga alumner kan registrera sig efter pilotprojektet, från hösten 2008.

På nätverkets sidor hittar du aktuell information om vad som händer inom din tidigare utbildning och forskning vid Örebro universitet. Behöver du rekrytera nya medarbetare, kompetensutveckla dig eller vill du bli gästföreläsare hos oss? Delta i utbildningarnas grupper där det finns information om olika möjligheter till samarbete.

Det är kostnadsfritt att vara med i alumnnätverket. För att registrera dig besöker du www.alumn.oru.se och klickar på ”Bli medlem”. När du registrerat dig kommer du att inom några minuter få ett användarnamn och lösenord skickat till dig via e-post. Därefter kan du börja använda tjänsten.

Välkommen att delta i ÖU Alumnnätverk på www.alumn.oru.se!

Text: Leona Axelsson, Alumnsamordnare

Uppdaterad: 2012-05-03