Nyhetsarkiv 2010

Restaurang- och hotellhögskolan arrangerar Nobelefterfesten

2010-12-06

Nobelfesten äger rum varje år den 10 december i Stockholms stadshus. Årets officiella efterfest, Nobel Night Cap, arrangeras i år på Handelshögskolan, Stockholm i samarbete med Restaurang- och hotellhögskolan, Grythytte Akademi.

Efter nobelbanketten i stadshuset eskorteras gästerna till Handelshögskolans lokaler för efterfest. Ett hemligt tema löper som en röd tråd genom evenemanget. Lokalerna som ska fyllas med euforiska nobelpristagare, kungligheter, svenska och internationella forskare, företrädare för den svenska regeringen, kultureliten och studenter har gestaltats för en unik upplevelse. Något för alla sinnen kommer att bjudas med musik, dans, flödande champagne och spännande smakupplevelser.

Årets hemliga meny har tagits fram av en projektgrupp bestående av studenter från Grythytte Akademi under ledning av projektledare Martin Ahlgren, anställd vid Restaurang- och hotellhögskolan.

För mer information kring festen besök: www.nobelnightcap.se.

Uppdaterad: 2012-05-03

Sidansvarig: webbsupport