Institutionen för hälsovetenskap och medicin

Inbjudan till Alumndag-fortbildningsdag GIH-Idrott 5-6/10 2012

Välkommen till Örebro universitet där vi firar Alumndagen fredag den 5 oktober. För dig som läst Idrott på Örebro universitet finns ett speciellt GIH-Idrott alumnnätverk. Genom att vara med i nätverket får du information om utbildning, forskning och aktiviteter inom Idrottsämnet. Du kan också hålla kontakt med gamla kursare eller skapa helt nya kontakter. Intressanta föreläsningar, jobberbjudande mm läggs också ut på denna sida. Medlem blir du genom att anmäla dig på www.alumn.oru.se. Är du ännu ej medlem går det bra att anmäla sig i samband med att du anmäler dig till detta evenemang.

Universitetets gemensamma program startar fredag lunch och pågår till 16.00. Du kan bland annat lyssna på Årets alumnpristagare, förbundskaptenen och OS-medaljören Ulrika Knape-Lindberg och företagsentreprenören Joakim Alkman. Därefter tar GIH-Idrotts egna program vid på enheten för Idrott. Fredag eftermiddag och kväll blir det föreläsning, praktikpass och en trevlig middag på Kraka med efterföljande barhäng och dans på Kårhuset. Lördag den 6 oktober erbjuds tre valbara pass och en gemensam föreläsning. För detaljerat program se särskilt programblad. Lördagen avslutas med lunch kl 13.00.

Kostnadsalternativ:

400 kr (allt ingår), Studentpris: 325 kr

175 kr (ej festmiddag fredag kväll), Studentpris: 100 kr (betalas på plats)

Anmälan sker till www.alumn.oru.se. Följ länk: GIH-Idrott, välj kostnadsalternativ samt vilka pass du önskar delta i. Vi försöker i möjligaste mån se till att du får det du önskar. Du ska också anmäla om du har några särskilda önskemål vad gäller mat. Kostnaden kommer att faktureras, uppge fakturaadress. Anmälan öppnar den 31/8 och sista anmälan är 19/9!

Boende: För dig som vill övernatta i Örebro erbjuds rabatterat boende på www.orebrotown.com Välj ”Boka boende” och ange kampanjkod AL U12.

Frågor? Kontakta Alumnansvarig GIH-Idrott: This is an email address

Uppdaterad: 2012-10-04