Handelshögskolan vid Örebro universitet

Alumnverksamhet

Välkommen som alumn vid Handelshögskolan vid Örebro universitet!

Här kan du registrera dig i alumnnätverket på Handelshögskolan. För att kunna registrera sig i alumndatabasen krävs minst 30 hp i huvudämne Statistik, Informatik eller Företagsekonomi.

Även studenter som är på väg att avsluta sina studier, samt tidigare och nuvarande medarbetare är välkomna att vara med! 

Vi kommer att ha kontakt med dig via mejl - därför är det viktigt att du lämnar en mejladress där vi enklast når dig om du vill ha information från oss. Mejladressen kommer också att fungera som användarnamn i nätverket.

Vad är alumnverksamhet?

Alumn är latin och betyder "lärjunge" eller "elev". Vi använder "alumner" som ett samlingsnamn för studenter som avslutat sina studier. Genom alumnverksamheten vill vi fortsätta att ha kontakt och samarbeten med dig som "gammal" student. Du är viktig för oss, som ambassadör för universitetet och institutionen men även som diskussionspartner i vårt utvecklingsarbete. Dina erfarenheter från studietiden och arbetslivet är intressanta och viktiga att ta del av, både för nuvarande studenter och medarbetare vid universitetet. Det vi hoppas kunna ge tillbaka är en återkoppling till vår utbildning, forskning och ditt studentliv. En smula framtid och dåtid på en och samma gång!

Kontaktperson för alumnverksamheten

Fredrik Karlsson
This is an email address
019-30 39 94 

Uppdaterad: 2010-01-07

Sidansvarig: Henrik Broborg