Handelshögskolan vid Örebro universitet

Redan student vid Örebro universitet

Här hittar du som redan är student på Örebro universitet all information du behöver.

Registrering

Du måste registrera dig för att behålla din plats på din utbildning.

I regel kan du göra din registrering veckan före kursstart. Du får e-post om när just din registrering sker till den e-postadress du angivit på antagning.se.

Här registrerar du dig i Studentforum

Om du läser fast program

Läser du ett fast program vid Örebro universitet (vilket betyder att du inte sökt din kurs via studera.nu) kan du inte göra din registrering via Studentforum.

Om du är villkorligt behörig

Är du villkorligt behörig (vilket betyder att du vid ansökningstillfället inte uppfyllt samtliga behörighetskrav) ska du kontakta studievägledare - This is an email address

Välkommen till Handelshögskolan!

Har du frågor angående din registrering, kontakta utbildningsadministrationen - This is an email address