Handelshögskolan vid Örebro universitet

Redan student vid Örebro universitet

Här hittar du som redan är student på Örebro universitet all information du behöver.

Registrering

Du måste registrera dig för att behålla din plats på din utbildning.

Här registrerar du dig i Studentforum

Registreringstider

I dokumentet Tider för registrering på Handelshögskolan ser du när du ska registrera dig.

Tider för registrering på Handelshögskolan vårterminen 2014

Om du läser fast program

Läser du ett fast program vid Örebro universitet (vilket betyder att du inte sökt din kurs via studera.nu) kan du inte göra din registrering via Studentforum. Du hittar information om registrering i Tider för registrering på Handelshögskolan (se länk ovan).

Om du är villkorligt behörig

Är du villkorligt behörig (vilket betyder att du vid ansökningstillfället inte uppfyllt samtliga behörighetskrav) ska du kontakta studievägledare - This is an email address

Välkommen till Handelshögskolan!

Har du frågor angående din registrering, kontakta utbildningsadministrationen - This is an email address