Musikhögskolan

Alumnverksamhet Musikhögskolan

Vad är Alumn?

Alumn är latin och betyder "lärjunge" eller "elev". Vi använder "alumner" som ett samlingsnamn för studenter som avslutat sina studier.

Vem får bli alumn?

Alla som läst minst 30 högskolepoäng (en termin) i Bild, Musik eller Teater på Musikhögskolan i Örebro är välkomna att vara med! Alumnverksamheten är inte bara för studenter, även tidigare och nuvarande medarbetare är också välkomna att vara med! På denna sida hittar du en länk så att du kan registrera dig i Musikhögskolans olika alumnätverk.

Varför Alumn?

Genom alumnverksamheten vill vi fortsätta att ha kontakt och samarbeten med dig som "gammal" student. Tanken är att du som alumn ska kunna behålla eller återuppta de kontakter du fick med kurskamrater och lärare under studietiden men också få tillgång till nya nätverk av människor som har ett gemensamt intresse.

Du är viktig för oss, som ambassadör för Musikhögskolan i Örebro, men även som diskussionspartner i vårt utvecklingsarbete. Dina erfarenheter från studietiden och arbetslivet är intressanta och viktiga att ta del av, både för nuvarande studenter och medarbetare vid universitetet.

Det vi hoppas kunna ge tillbaka är en återkoppling till vår utbildning, forskning och ditt studentliv. En smula dåtid och framtid på en och samma gång! 
Vi informerar om fristående kurser, uppdragsutbildningar, och arrangemang på Musikhögskolan.
Vi kommer att ha kontakt med dig via mail - därför är det viktigt att du lämnar en mailadress där vi enklast når dig om du vill ha information från oss. Mailadressen kommer också att fungera som användarnamn i nätverket.

Välkommen att läsa mer om alumnverksamheten på Örebro universitet

Uppdaterad: 2014-03-21

Sidansvarig: Urban Tholén