Restaurang- och hotellhögskolan

Forskargrupper

  • Hälsosam, säker och hållbar måltid

    Måltidens och matens betydelse för hälsa har på senare tid fått allt större uppmärksamhet i samhällsdebatt och forskning. Vad och hur vi äter har...Läs mer
  • Måltid som upplevelse och estetisk gestaltning

    I strävan att utveckla bra produkter och samtidigt förstå människans beteende kring måltider kan sensorisk analys bidra till en helhet som utnyttjar...Läs mer
  • Måltiden i samhällsrummet

    Programområdet finns redan formulerat under samlingsrubriken Måltiden i samhället med problematisering av "sociala och kulturella perspektiv" på...Läs mer
  • Måltidsekologiskt forum

    Forskargruppen bedriver mång- och tvärvetenskaplig forskning inom det nya området måltidsekologi, med förankring i...Läs mer

Uppdaterad: 2011-10-18

Sidansvarig: Lennie Reimers