Jakten på Årets Hk-lärare 2010 har börjat!

NCFF - Nationellt centrum för främjande av god hälsa hos barn och ungdom -, Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet söker nu "Årets HK-lärare 2010".

Årets Hem - och konsumentkunskapslärare är den utbildade lärare som genom sin kunskap, kreativitet och entusiasm gjort särskilda insatser för utvecklingen av undervisningen i HK och som med hela ämnets bredd synliggör den kraft som finns i ämnet. Det kan handla om okonventionella men framgångsrika metoder som främjar elevernas lärande.

Nu kan du som elev, kollega, vän eller arbetsgivare vara med och nominera årets HK-lärare 2010.

Vi vill ha in bidrag med beskrivningar på lärare i Hem- och konsumentkunskap från hela landet, som på ett eller annat sätt utmärkt sig. Stipendiet uppgår till 15 000 kr.

Beskriv arbetet med text och bild på max fyra stycken A4-sidor.

Sänd ansökan senast den 15:e juni 2010 till:
NCFF ”Årets HK-lärare” Örebro Universitet, 701 82 Örebro.

OBS! Du kan och får även söka stipendiet själv.
Juryn består av representanter från NCFF, Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet .  Årets HK-lärare utlyses nu för andra året i rad. Som årets HK-lärare 2009 blev Ing-Marie S Andersson, Alingsås.

Uppdaterad: 2010-06-07

Sidansvarig: Camilla Bergholm