Nyheter

Nyheter - Restaurang- och hotellhögskolan

  • 2015-03-12

    Scandics resestipendium

    Scandic hotels utlysning av stipendiet "Hotellprogrammets bästa student 2015" Läs mer
  • 2015-03-10

    Licentiatuppsats

    Lotte Wellton lägger fram sin licentaituppsats vid ett seminariumpå Restaurang- och hotellhögskolan, campus... Läs mer
  • 2015-03-04

    Gymnasieelever besöker universitetet

    Gymnasieelever från hela länet och bland annat Mariestad och Arboga kom till Örebro i dag för att få reda på mer om universitetets utbildningar. Samtidigt fanns det en möjlighet att gå på föreläsningar i datateknik, offentlig förvaltning och kriminologi. Läs mer
  • 2015-02-23

    Studenter arbetar för att minska restaurangernas matsvinn

    Läs mer
  • 2015-02-20

    Framgång för alumnstudent Lina Ahlin Olofsson.

    White Guide ger i år utmärkelsen Årets White Guide Rising Star till Lina Ahlin Olofsson – kock på Restaurant... Läs mer
  • 2015-02-19

    Utlandsjobb lockade på rekryteringsmässa i Grythyttan

    Intresset från hotell- och restaurangnäringen var stort när den årliga rekryteringsmässan vid Restaurang- och... Läs mer
  • 2015-02-09

    Professorer och doktorer hedrades under akademisk högtid

    Örebro universitets akademiska högtid ägde rum den 6-7 februari då elva nya professorer installerades och 44... Läs mer
  • 2015-02-02

    Mot Modena och en restaurang med tre stjärnor i Guide Michelin.

    Tre kockar är i final för ett stipendium som delas ut av White Guide och priset är en månads praktik hos... Läs mer
  • 2015-01-15

    Mischa Billing i mästerkocksjuryn – expert med näsa för det goda

    Mischa Billing, lektor i måltidskunskap vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan (Örebro... Läs mer
  • 2014-12-10

    Nya BFUF-medel till måltidsforskning med RHS-anknytning

    Besöksnäringens forskningsfond/BFUF har delat ut sina årliga medel som i år handlar om innovation i besöksnäringen.Tre projekt delar på årets medel och Restauranghögskolan vid Umeå universitet erhöll medel för projektet Äta ute – En studie av besökares aktiviteter relaterat till mat och måltider, 1 400 000 kronor. Läs mer

Uppdaterad: 2014-09-16

Sidansvarig: Dennis Iso-Salo