Nyheter - Restaurang- och hotellhögskolan

Examenshögtid 2012

2012-05-31

För 22:a året i rad, fredagen den 1 juni 2012, hölls examenshögtidsceremoni för  avgångsstudenterna vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan.
Drygt 400 studenter och gäster deltog och avslutade traditionsenligt förmiddagen med  gemensam lunch i Måltidens Hus.

Årets avgångsstudenter


Hotell- och värdskaps studenter


Sommelier- och måltidskreatörers studenter


Kulinarisk kock och måltidskreatörs studenter


Procession från Måltidens Hus till Grythyttans kyrkan där examenshögtidsceremonin av tradition hålls. Processionen leds av ceremonimästare följd av fanbärare, Lindeblecket (mässingssextetten från Lindesberg) och studenter

Erik Ljungbergsfondens pedagogiska pris

2012 års pedagogiska pris tilldelades Jesper Johansson.
Grythyttans sektion stod för utnämningen som framkommit
genom röstning av studenter.

ViniPortugals upptäckarstipendium

Tilldelades Miguel Cruz Liljegren, student på Sommelier- och
måltidskreatörsprogrammet.

Scandic Hotellstipendium

Lena Nyqvist Hotelldirektör, Scandic delar ut stipendium till Stefan Sköldmo,
student på Hotell- och värdskapsprogrammet.

Svensk Caters Stipendium

Jonas Fors, marknadsansvarig Svensk Cater delar ut stipendium till
Jesper Hagström student på Kulinarisk kock och måltidskreatörs-
programmet och till Victor Dahlberg student på Sommelier- och Måltidskreatörsprogrammet.

Vinovativas stipendium

Tilldelades Anna Klüft student på Sommelier- och måltidskreatörs-
programmet.

Moestues klassiska stipendium

Anna Olsson, Producent Manager delar ut stipendiet till Johannes
Rydell student på Sommelier- och måltidskreatörsprogrammet.

Château Bernadotte Stipendium

Professor Carl Jan Granqvist delar ut stipendium till Johannes Rydell
student på Sommelier- och måltidskreatörsprogrammet.

Uppdaterad: 2012-06-04

Sidansvarig: Dennis Iso-Salo