Kompetensutveckling

När ni behöver kompetensutveckling kan vi öppna dörrarna till ett helt universitet. Möjligheterna är många vi kan erbjuda allt från enstaka kurser eller delar av program till föreläsningar och olika konsultuppdrag. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning utifrån ert behov.

Uppdragsutbildningar

När ni vill kompetensutveckla er personal har ni som uppdragsgivare hela vårt utbildningsutbud att välja på. Vi kan ge er uppdragsutbildning i större eller mindre grupper och i form av enstaka platser på befintliga kurser eller program. Under vissa förutsättningar kan utbildningen ge högskolepoäng och därmed ingå i en akademisk examen. Som arbetsgivare är det naturligtvis ni som bestämmer vem eller vilka som ska erbjudas utbildning.

Skräddarsydda utbildningar

Det kanske kan vara svårt att hitta en utbildning som motsvarar alla era behov. Vi kan tillsammans med er hjälpa till och skräddarsy innehållet i en utbildning helt efter era idéer. Vi anpassar och plockar ihop kompetens från vårt eget universitet, något annat universitet eller från olika aktörer utanför universitet. Tillsammans drar vi upp riktlinjer och målbilder för vårt samarbete.

Föreläsningar och konsulttjänster

Forskarförmedlingen blir er dörröppnare till Örebro universitets forskare. Det kan handla om att hitta rätt forskare till en föreläsning på ett par timmar eller om att knyta till sig kompetens för ett längre samarbete. Oavsett dina behov erbjuder vi professionell rådgivning och förmedling av forskare på affärsmässiga grunder. Forskarförmedlingens uppgift är att matcha dina behov med rätt forskare. Vi kan hjälpa er att hitta den spetskompetens ni behöver för att utveckla, förändra och förädla er verksamhet. www.forskarformedlingen.se

Uppdaterad: 2014-12-17

Sidansvarig: Camilla Ulvmyr