Universitetskortet

För att få tillträde till universitetets lokaler då entréerna är låsta, låna böcker vid universitetsbiblioteket eller låna utrustning vid Teknisk Service behöver du ett universitetskort. Detta kort använder du även för att få tillträde till respektive institutions datasalar och labb.

Ditt universitetskort hämtar du vid Studentcentrum, universitetsbiblioteket och Teknisk service på campus Örebro. Studerar du i Grythyttan kan du också vända dig till biblioteket vid Restaurang- och hotellhögskolan.

För att kunna registrera ditt kortet måste du vara registrerad på en kurs innevarande termin. Registrering av kortet gör du på Studentforum.

Om du har frågor om ditt universitetskort vänd dig till This is an email address. Fungerar inte ditt kort kontakta då
This is an email address.

Det är inte tillåtet att övernatta i universitetets lokaler!

Distansstudent

Som distansstudent kommer du att behöva universitetskort. Kortet är ett lånekort till universitetsbiblioteket samt används vid inloggning för att använda bibliotekets databaser och övriga elektroniska tjänster, och kan också användas som passerkort eller om du vill låna teknisk utrustning. Beställ ditt universitetskort via beställningsformuläret nedan. Universitetskortet skickas till dig i samband med kursstart. Om du bor i Örebro ser vi gärna att du hämtar ditt universitetskort i Studentcentrum i Långhuset eller vid Universitetsbiblioteket.

Till beställningsformulär

Uppdaterad: 2016-01-11

Sidansvarig: Erik Nilsson