AI Swedens AI Transformation Day

AI Transformation Day.

Välkommen till ORU Innovation Arena där AI Impact Lab livesänder AI Swedens event. Vill du ha inspiration och konkreta verktyg för hur du kan arbeta systematiskt med AI i din organisation? Då ska du inte missa den andra upplagan av AI Transformation Day den 25 november mellan klockan 8:00 och 12:00.

Under förra AI Transformation Day introducerade AI Sweden området AI Transformation och introducerade en modell för hur man systematiskt kan arbeta med AI. Klicka här för att se det inspelade evenemanget.

Den här gången kommer AI Transformation Day att fokusera på konkreta verktyg och även diskutera hur du tillämpar dem i din organisation för att påskynda din AI-resa.

AI Maturity Assessment Tool

För att kunna inleda en resa måste du först förstå varifrån du börjar. Det är precis vad AI Swedens nya verktyg AI Maturity Assessment Tool kommer att hjälpa till med, och det är fritt att använda för alla svenska organisationer. AI Sweden kommer att introducera verktyget, samt förklara varför - och hur - du ska använda det för att planera din AI-resa.

Agendan kommer att uppdateras inom kort, men du kan anmäla dig redan nu.

AI Impact Lab bjuder på kaffe och smörgås under eventet.

Vänligen anmäl dig här

Jag deltar:

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet och AI Sweden för detta event under den tid som eventet pågår. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta ansvarig för eventet.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.

Kontaktperson AI Impact Lab

Mikael Klintberg

Tjänstetitel: Projektledare Organisation: Kommunikation och samverkan

Profilsida: Mikael Klintberg

E-post:

Telefon: 019 303000 (växel)

Rum: -

Mikael Klintberg