Vårens omgång av kursen Information Retrieval är nu öppen för anmälan

Foto på ett bord med en bärbar dator, en glas vatten samt papper och penna.

Information retrieval riktar sig främst till dig som är doktorand vid Örebro universitet. På kursen lär du dig att heltäckande söka fram relevant forskning inom ditt forskningsområde. Vårens kursomgång ges på engelska och sker digitalt.

Information retrieval ger dig två högskolepoäng fördelade på en och en halv kursdag gemensamt arbete och egna studier. Obligatorisk närvaro den 1 mars (heldag) och den 22 mars (halvdag, förmiddag).

I kursen ingår ett seminarium med din egen kontaktbibliotekarie där du får hjälp med att komma igång med sökningar och rådgivning anpassad för just ditt ämne.

Kursen har 18 platser som fördelas efter att anmälningstiden har gått ut. Minst 8 deltagare krävs för att kursen ska kunna genomföras.

OBS! Sista anmälningsdag har passerat.