Sökresultat

Ungefär 374 resultat (0,03 sekunder)

 • Restauranger och Caféer på Campus Örebro - Örebro universitet

  Här ser du vilka restauranger och caféer som ligger på Campus Örebro och vilken meny som erbjuds. Dom största restaurangerna är Restaurang Kraka och Restaurang Forum.
  https://www.oru.se/om-universitetet/campus/campus-orebro/restauranger-och-cafeer-pa-campus-orebro/ - 37kB
 • Konstnärligt kandidatprogram i musikalisk gestaltning, Inriktning M...

  Är du intresserad av songwriting eller musikproduktion? På programmet får du både och. I välutrustade studior får du fullt utlopp för din konstnärliga frihet och musikaliska kreativitet. Här skrivs och produceras morgondagens musik.
  https://www.oru.se/utbildning/program/konstnarligt-kandidatprogram-i-musikalisk-gestaltning-inriktning-musikproduktion-och-songwriting/ - 61kB
 • Konstnärligt kandidatprogram i musikalisk gestaltning, Inriktning J...

  Det här är utbildningen för dig som vill utveckla din egen profil inom jazz- och pop/rockfältet. Under ledning av erfarna lärare på högsta nivå deltar du i en kreativ miljö, där fokus ligger på din egen utveckling som musiker och musikskapare.
  https://www.oru.se/utbildning/program/konstnarligt-kandidatprogram-i-musikalisk-gestaltning-inriktning-jazz--och-rockmusik/ - 59kB
 • Musik, kultur och medier - Örebro universitet

  Aldrig har vi människor lyssnat på musik så mycket som nu. Musiken finns i film, spel, mobiltelefoner, i våra hörlurar eller varuhusens högtalarsystem eller live på olika scener. Undrar du vad det innebär, så är det har programmet för dig!
  https://www.oru.se/utbildning/program/musik-kultur-och-medier/ - 52kB
 • Konstnärligt kandidatprogram i musikalisk gestaltning, Inriktning K...

  En modern musikerutbildning med fokus på din instrumentala och konstnärliga utveckling där solist- och kammarmusikerrollen får utvecklas sida vid sida genom utbildningen och ger dig en unik
  förberedelse för musikerlivet i alla dess olika roller.
  https://www.oru.se/utbildning/program/konstnarligt-kandidatprogram-i-musikalisk-gestaltning-inriktning-kammarmusik/ - 57kB
 • Konstnärligt kandidatprogram i musikalisk gestaltning, Inriktning K...

  I en kreativ miljö med närhet till andra konstnärliga utbildningar är ditt eget musikskapande i fokus. Erfarna lärare med konstnärlig bredd samt samarbete med professionella ensembler inom olika genrer hjälper dig att förverkliga dina visioner.
  https://www.oru.se/utbildning/program/konstnarligt-kandidatprogram-i-musikalisk-gestaltning-inriktning-komposition/ - 59kB
 • Ämneslärarprogrammet, inriktning mot arbete i gymnasieskolan, Musik...

  Utbildningen är för dig som vill kombinera ett yrkesliv som musiklärare med att också undervisa i engelska på gymnasieskolan. Kombinationen ger dig bred kompetens och möjlighet utveckla såväl ditt musikintresse som ditt språkliga intresse.
  https://www.oru.se/utbildning/program/amneslararprogrammet-inriktning-mot-arbete-i-gymnasieskolan-musik-engelska/ - 73kB
 • Teaterpedagogprogrammet - Örebro universitet

  Vill du jobba med scenkonst och pedagogik och leda barn, ungdomar eller vuxna? Här är teaterutbildningen som ger dig de konstnärliga och pedagogiska färdigheter du behöver för ditt framtida jobb som teaterpedagog.
  https://www.oru.se/utbildning/program/teaterpedagogprogrammet/ - 68kB
 • Ämneslärarprogrammet, inriktning mot arbete i gymnasieskolan - Musi...

  I ämneslärarprogrammet Musik, Instrument och ensemble utbildar du dig till musiklärare med fördjupning i huvudinstrument/sång. Utbildningen ger dig behörighet att arbeta i såväl gymnasie- och grundskola som i frivillig musikverksamhet.
  https://www.oru.se/utbildning/program/amneslararprogrammet-inriktning-mot-arbete-i-gymnasieskolan-musik-instrument-och-ensemble/ - 61kB
 • Ämneslärarprogrammet, inriktning mot arbete i gymnasieskolan - Musi...

  I ämneslärarprogrammet Musik, Kör utbildar du dig till musiklärare med fördjupning i körledning. Utbildningen ger dig behörighet att arbeta i såväl gymnasie- och grundskola som i frivillig musikverksamhet.
  https://www.oru.se/utbildning/program/amneslararprogrammet-inriktning-mot-arbete-i-gymnasieskolan-musik-kor/ - 62kB
 • Masterprogram i musikvetenskap - Musiken och människan - Örebro uni...

  Sättet som människor interagerar med och tänker om musik har förändrats drastiskt i och med utvecklad teknologi. Men hur kan vi förstå och forska om hur musik skapas, används och lyssnas på i ett alltmer digitaliserat samhälle?
  https://www.oru.se/utbildning/program/masterprogram-i-musikvetenskap--musiken-och-manniskan/ - 51kB
 • Masterprogram i musikvetenskap - Musiken och människan - Örebro uni...

  Sättet som människor interagerar med och tänker om musik har förändrats drastiskt i och med utvecklad teknologi. Men hur kan vi förstå och forska om hur musik skapas, används och lyssnas på i ett alltmer digitaliserat samhälle?
  https://www.oru.se/utbildning/program/masterprogram-i-musikvetenskap--musiken-och-manniskan-halvfart/ - 53kB
 • Ämneslärarprogrammet, inriktning mot arbete i gymnasieskolan, Musik...

  Utbildningen är för dig som vill kombinera ett yrkesliv som musiklärare med att också undervisa i matematik på gymnasieskolan. Kombinationen ger dig bred kompetens och möjlighet utveckla såväl ditt musikintresse som ditt intresse för matematik.
  https://www.oru.se/utbildning/program/amneslararprogrammet-inriktning-mot-arbete-i-gymnasieskolan-musik-matematik/ - 74kB
 • Analysvetenskapligt program i kemi med inriktning mot forensik - Ör...

  Vill du lära dig att lösa problem med analytiska verktyg - sök Analysvetenskapligt program i kemi med inriktning mot forensik, där teori varvas med spännande laborationer. Du kan arbeta med allt från läkemedel till analys av bevis från brottsplatser.
  https://www.oru.se/utbildning/program/analysvetenskapligt-program-i-kemi-med-inriktning-mot-forensik/ - 60kB
 • Ämneslärarprogrammet, inriktning mot arbete i gymnasieskolan, Idrot...

  Är du intresserad av ämnena idrott och hälsa samt engelska och vill föra ditt intresse vidare till elever i gymnasieskolan? Då är det här en utbildning för dig.
  https://www.oru.se/utbildning/program/amneslararprogrammet-inriktning-mot-arbete-i-gymnasieskolan-idrott-och-halsa-engelska/ - 74kB