Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Handelshögskolan vid Örebro universitet

Handelshögskolans dag 2017

Telias VD, Johan Dennelind.

Telias VD, Johan Dennelind.

Den 5 oktober bjuder vi in till Handelshögskolans dag där huvudtalaren är Telias VD, Johan Dennelind.

Handelshögskolans dag 2017

Studenter, alumner, samarbetspartners, medarbetare och andra intresserade hälsas varmt välkomna till att lära känna oss på Handelshögskolan vid Örebro universitet lite bättre.

Telias VD tillika alumnen, Johan Dennelind, gästar oss som huvudtalare för dagen. Johan har sedan hösten 2013 haft rollen som VD på Telia. Han studerade på ekonomprogrammet vid Örebro universitet mellan åren 1990-1994 och är uppväxt i Örebro. 

#Digitalisering

Temat för dagen är Digitalisering och tillsammans med representanter från Handelshögskolan och näringslivet kommer Johan att tala om ämnet under föreläsningar som kommer att hållas i Aula Nova.

Innan föreläsningarna kommer det att bjudas på fika och mingel på Novatorget med goda möjligheter till att knyta nya kontakter, både för företag och studenter. 

Anmälan till Handelshögskolans dag sker här 

Varmt välkomna!

 

Har ni frågor kring dagen? Kontakta oss då på This is an email address 

Handelshögskolans dag  5 oktober 2017

Plats: Nova-huset, Örebro universitet

  • 10.00 - 15.00 Student Challenge with Telia
  • 13.00 - 15.00 Mingel & fika - Nova-torget
  • 15.00 - 17.30 Föreläsningar - Aula Nova

I samband med Handelshögskolans dag så kommer studenter att delta i Student Challenge with Telia där de kommer att handskas med skarpa problem som Telia har. Under föreläsningen kommer de få utrymme att berätta om problemet men även vad de har kommit fram till. Missa inte detta!