Institutionen för Humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap

Torsdagen den 10 oktober

13.00-18.00 Posterutställning: Ämnet pedagogik visar upp sitt kurs- och programutbud och exempel på forskning som bedrivs, Forumentrén, Forumhuset.

Besök Mediecenter, Forumhuset
Bild 1.jpg

15.00-16.00 Poddinspelning
Sal F115, Forumhusets mediecenter.
Bild 2.jpgBesök vår TV-studio när podden språkprat spelas in och sänds på sociala medier samt på olika platser i Campus. Språkprat framförs av Eric Borgström och Tomas Svensson som båda är lektorer i svenska språket. Temat för avsnittet: ”Språkregler vi inte visste fanns, fast vi visste det”.
I TV-studion ser du hur en videopodd kan spelas in och vilken utrustning som används. I videomixern samlas olika kameror, reportage och bilder.
Här kan du se videopodden live! 

16.00-18.00 Mediecenter, Forumhuset. Kom och besök vårt mediecenter och prova att dubba en skådespelare eller spela in en berättarröst. Se på när studenter läser in en berättarröst eller ersätter redan inspelade repliker i en dramafilm. Om du vill, får du också prova. Detta gör vi i våra inspelningsstudior i mediecentret. 

imagemfm3c.png

Posterutställning: Humaniora, Kulturgeografi, Medie- och kommunikationsvetenskap, Sociologi samt Genusvetenskap, Forumentrén Forumhuset.