Handelshögskolan vid Örebro universitet

International Marketing Week 2018

Deltagarna på International Marketing Week 2017

Vill Du jobba med ett riktigt case i en internationell miljö? Då är detta en unik möjlighet för Dig! Handelshögskolan vid Örebro universitet erbjuder fem studenter möjligheten att åka till International Marketing Week 2018 som hålls i Künzelsau, Tyskland den 18 till 23 mars.

International Marketing Week

Varje år hålls en case-vecka på Reinhold Würth University i Künzelsau, Tyskland. Där erbjuds studenter från Europa att arbeta tillsammans i grupper för att kunna presentera ett marknadsföringsprojekt för Mercedes-Benz. 

Under veckan genomförs också flera aktiviteter och du får möjlighet att knyta kontakter med studenter från runtom i Europa. För mer information se detta dokument.

Varför ska jag åka på det här?

Detta är en unik möjlighet att få en praktisk internationell erfarenhet som kan vara avgörande för din framtida karriär.

Studenter som åkt tidigare år har haft följande att säga om International Marketing Week:

”Fantastisk, lärorik och enormt givande.”

”Det var en vecka präglad av lika delar nöje och allvar som jag tycker fler bör ta chansen att åka på!”

”Jag tycker veckan var helt fantastisk! Det var en perfekt balans mellan att jobba med ett utmanande case och samtidigt socialisera i diverse sociala aktiviteter.”

"Det var en väldigt lärorik upplevelse där man fick knyta kontakter och utbyta                      erfarenheter. Caset hade ett intressant ämne och det var roligt att ta sig anta                      utmaningen tillsammans med andra studenter från olika länder!"

Handelshögskolan vid Örebro universitet står för anmälningsavgiften (vilken bl.a. inkluderar boende och mat) samt betalar flygbiljett mellan Sverige och Tyskland, övriga kostnader står studenten för. Det är högst fem personer som kommer att väljas ut för få åka på detta. Det är ett krav att man är student vid Örebro universitet.

Jag vill delta, hur gör jag? 

Anmälan till International Marketing Week sker genom att skicka ett mail med:

  • Personligt brev (max 1 sida)
  • CV
  • Kontaktuppgifter (personnummer, telefon etc.)

Till This is an email address senast den 21 januari 2018.