Restaurang- och hotellhögskolan

Program Rekryteringsmässan 2017

Vi presenterar stolt årets inspirationsföreläsare Mikael Ahlström! Han är entreprenör inom kommunikation och driver flera byråer med fokus på digitala och sociala medier. Mikael Ahlström kommer att tala om hur den nya digitala verkligheten utmanar, transformerar och omdefinierar befintliga beteenden, organisationsstrukturer, och företagskulturer och vilka följder detta får för branschen.

Lärande organisationer för framtidens utmaningar

Internet och de digitala kanalerna får en allt större betydelse i våra liv. Varje nytt digitalt beteende vi tar till oss ger stark påverkan hur vi relaterar med enskilda företag eller med hela branscher. Musikindustrin, dagspress och detaljhandeln är bara några av de områden som sett förutsättningar helt förändras på bara några år.

Mikael Ahlström är VD för bolagsgruppen Britny och det kreativa kontorshotellet The Park. Han är delägare och styrelsemedlem i den digitala mediaskolan Hyper Island och styrelseordförande för SUP46. Han är även styrelseledamot i Transportstyrelsen. Mikael delar med sig av sina erfarenheter och tankar från dagsfärska projekt i byrån och från möten med hundratalet reklambyråer, myndigheter och storföretag runt om i världen.

Tid Händelse
08.30-10.00 Inflyttning utställare
08.45-09.15 Utställarfrukost, Metodköket 1 tr.
09.30-10.30 Gastronomiska teatern
  Välkommen, Tobias Nygren, universitetslektor
  Inspirationsföreläsning med Mikael Ahlström
  Utdelning av Jonas Nordéns stipendium
  Speakers corner
10.30-15.00 MÄSSANS ÖPPETTIDER
12.00-13.30 Lunch, Metodköket 1 tr.
15.00 Nedpackning utställning
15.15 Bubblande avslut innan hemfärd!