Restaurang- och hotellhögskolan

Innovationsfrukost med Carolin Zorell: Vad krävs av en god samhällsmedborgare?

31 maj 2022 08:00 – 09:00 ORU Innovation Arena, Labbet alternativt online (Zoom)

Carolin Zorell.

ORU Innovation Arena bjuder in till innovationsfrukost med fokus på kunskap, nätverk och samverkan. Den 31 maj är Carolin Zorell, lärare och forskare inom statskunskap, gäst. Frukost serveras från 07:30, programmet börjar klockan 08:00. OBS: Träffen sker på engelska.

Vad krävs av en god samhällsmedborgare?

Möt Carolin Zorell, lärare och forskare inom statskunskap.

Carolin undersöker förutsättningarna och dynamiken för politisk konsumtion, med särskilt fokus vid matkonsumtion och hållbarhet. 

Enligt Carolin sitter vi fast i ett konsumtionsmönster där köper mer och mer, trots att
det inte är hållbart längden. Det blir en ond cirkel när människor härmar varandra - stället för göra hållbara val. Genom att förstå vad som driver vår konsumtion och vad som krävs för att förändra vårt konsumtionsmönster kan vi bidra till en snabbare omställning till en mer hållbar konsumtion.

Örebro universitet bjuder in till frukostar med fokus på kunskap, nätverk och samverkan. Under frukosten får du också möta ORU Innovation, samverkansenheten Grants office. 

Anmäl dig här

Jag deltar:

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet för detta event under den tid som eventet pågår. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta ansvarig för eventet.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.

Kontakt

Ingela Pihl

Tjänstetitel: Samverkanskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkan

Profilsida: Ingela Pihl

E-post:

Telefon: 019 303140

Rum: E2257

Ingela Pihl

Peter Blomberg

Tjänstetitel: Innovationsrådgivare/affärsutvecklare Organisation: Örebro universitet Holding AB

Profilsida: Peter Blomberg

E-post:

Telefon: 0706 738407

Rum: IA2016

Peter Blomberg