ÖREBRO UNIVERSITET 20 ÅR

Restaurang- och hotellhögskolan

Fråga Lund? Fråga Grythyttan

10 oktober 2019 13:30 – 14:45 L159

Champagne och kaviar eller lösningar på stora samhällsutmaningar - Fråga Grythyttan om gastronomisk forskning.

Under ledning av Mischa Billing svarar våra forskare på frågor om gastronomi och vetenskap på temat Gastronomisk forskning - vad innebär det och för vem?

Du kommer att möta Matilda Marshall, biträdande lektor; Henrik Scander, PhD universitetsadjunkt; Lars Eriksson, doktorand och Magnus Westling, doktorand.

Några frågor som vi kommer att dyka in i under eftermiddagen:

  • Hållbarhet och måltid, vi reder ut begreppen.
  • Hur hänger mat, dryck och hälsoaspekter ihop?
  • Vad spelar det för roll vad vi äter på och var vi väljer att sitta och äta?
  • Hur påverkar odlingen själva upplevelsen av maten.

Välkomna till en underhållande och intressant frågestund!

Lägg till i din kalender