Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Internationaliseringskoordinator till ledningsstaben

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.2.1-02045/2017

Vi förstärker Örebro universitets ledningsstab och söker en internationaliseringskoordinator för tillsvidareanställning.

Ledningsstabens uppdrag är att utgöra ett direkt och kvalificerat stöd till universitetsledningen men också till övrig verksamhet inom universitetet. Vi förstärker nu stödet till ledningen inom internationalisering och söker en drivande och engagerad person med stort intresse för internationaliseringsfrågor.

Arbetsuppgifter

Som internationaliseringskoordinator kommer du att vara ett strategiskt stöd till universitetsledningen i frågor som rör internationalisering. Du kommer att ha vicerektor för samverkan och internationalisering som närmaste uppdragsgivare. Du kommer att utarbeta beslutsunderlag och delta i beredning av internationaliseringsfrågor, arbeta med uppföljning, analyser och utredningar, ge råd och stöd i frågor om internationalisering och omvärldsbevakning. Du kommer också hantera stipendiater och stipendiemedel vid lärosätet, samordna evenemang kopplade till internationaliseringsaktiviteter och fungera som sekreterare i internationaliseringsrådet. Vidare innebär arbetet att du deltar i beredning av budgetfrågor inom internationaliseringsområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har doktorsexamen samt några års erfarenhet av egen forskning. Du har även erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom planering, uppföljning eller utvärdering av verksamhet på central-, fakultets- eller institutionsnivå vid ett lärosäte, alternativt forskningsfinansiär. Du har god kompetens gällande internationaliseringsarbete, liksom mycket god kännedom om högskolesektorn.

Arbete vid Örebro universitets ledningsstab innebär nära samverkan med fakulteter och andra relevanta funktioner inom universitetet samt att du kommer representera Örebro universitet i olika externa sammanhang och arbetsgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper så som förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt en mycket god samarbetsförmåga. Du kan uttrycka dig väl i tal och i skrift, både på svenska och engelska.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är tillsvidare på 100%. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen som internationaliseringskoordinator lämnas av vice rektor för samverkan och internationalisering Robert Brummer, telefon: 019-30 37 31, e-post: This is an email address.

Du kan även kontakta stabschef, ledningsstaben, Gunilla Zettergren, telefon: 019-30 32 30, e-post: This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev

  • CV

  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 29 maj 2017. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.