Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Datamanager/Programmerare

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.2.1-03635/2017

Vi söker en datamanager/programmerare till Institutionen för medicinska vetenskaper, Örebro universitet.

Om oss

Medicinsk forskning vid Örebro universitet och Universitetssjukhuset i Örebro genererar stora mängder klinisk och molekylär data från ett stort antal kliniska, biomedicinska, molekylärmedicinska och biokemiska forskningsstudier. Örebro universitet vill förbättra databehandling, lagring, säkerhet och tillgänglighet inom biomedicinsk forskning. Vi söker därför en datamanager/programmerare för tillsvidareanställning.

Om anställningen

Du kommer att vara en viktig resurs för IT-infrastrukturen inom medicinsk forskning med möjlighet att delta i intressanta forskningsprojekt. Du kommer att jobba i nära samarbete med en databasadministratör på Institutionen för naturvetenskap och teknik och med IT-avdelningen vid Örebro universitet. Ansvarsområden innefattar bland annat utveckling av IT-stöd för provhantering i laboratoriemiljö (LIMS), datavisualisering och design av web-rapporter från databaser. Arbetsuppgifterna inkluderar databaskurering, digitalisering och integration av klinisk och molekylär data från biomedicinsk forskning och kliniska studier. En viktig uppgift kommer att vara kommunikation med deltagande forskare och anpassning av databasstrukturen för de behov som finns i verksamheten.

Vem vi söker

Vi förutsätter att du är flexibel, kreativ, öppen för förändringar och är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:

  • Examen inom datavetenskap eller närliggande område
  • Arbetserfarenhet inom programutveckling och/eller databashantering
  • Erfarenhet med något generellt programmeringsspråk
  • Erfarenhet av script-språk och webbutveckling
  • Utmärkt kommunikation i både tal och skrift på engelska
  • Önskvärt: Erfarenhet av medicinsk och/eller biomedicinsk forskning

Inom Örebro universitet förväntar vi oss att medarbetarskap genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är tillsvidare. Individuell lönesättning tillämpas. Örebro universitet tillämpar i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Dirk Repsilber, +46-19-30 1256, e-post: This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2017-09-30. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.