Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Pedagogisk utvecklare med inriktning mot digitalt lärande vid enheten för universitetspedagogik, IKT och lärande (PIL)

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.2.1-04121/2017

Örebro universitet är ett modernt och framstående lärosäte med ämnesmässig bredd, mod att ompröva och förmåga att utveckla. Vi har professionsutbildningar som tillhör landets bästa och ett av våra mål är att universitetet ska vara en attraktiv arbetsplats där medarbetare känner glädje och stolthet. Här finns cirka 1 300 anställda och 15 000 studenter.

Enheten för universitetspedagogik, IKT och lärande (PIL) driver och stödjer universitetspedagogiskt utvecklingsarbete vid Örebro universitet. Förutom pedagogisk kompetensutveckling och annan utveckling av digitalt lärande arbetar enheten med strategiska universitetspedagogiska frågor. Målgruppen är universitetets lärare och pedagogiska ledare. Mer information finns på www.oru.se/pil

Arbetsuppgifter

Örebro universitet gör nu en strategisk satsning på moderna digitala lösningar för examination. Som pedagogisk utvecklare med inriktning mot digitalt lärande kommer du att arbeta nära kollegor för att utbilda och inspirera lärare att utforma, utveckla och utföra digitala examinationer. Du blir del av ett nytt arbetslag kring digitala examinationer och arbetar tillsammans med universitetets lärarkår för att driva utvecklingen av examinationsformer med stöd av nya digitala möjligheter. Du ansvarar för planering, undervisning och utveckling av workshops, seminarier och utbildningsdagar om digitalt lärande.

Kvalifikationer

Du har en högskoleexamen om minst 180 poäng eller motsvarande. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete med digitala undervisnings- och examinationsformer samt erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete inom en utbildningsorganisation. Du kan hitta digitala lösningar på nya och väl prövade pedagogiska angreppssätt. Du är drivande och kan entusiasmera lärare att pröva nya pedagogiska grepp med hjälp av digitala lösningar.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska och förmåga att undervisa på båda dessa språk. Du är flexibel, drivande, verksamhetsorienterad och utvecklingsbenägen. Du kan arbeta både individuellt och i grupp. Som person vill vi att du har en god social, kommunikativ och pedagogisk förmåga samt att du kan bidra till ett trevligt, öppet och kollegialt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är tillsvidare på 100 % med möjligt tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Örebro universitet tillämpar i förekommande fall provanställning.

För mer information är du välkommen att kontakta föreståndare Kristin Ewins, tel. 019-30 38 73 eller This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Sista ansökningsdag är 170925. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.