Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Institutionsledningsadministratör till Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.2.1-04085/2017

Vi söker en institutionsledningsadministratör för tillsvidareanställning vid institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete (JPS). Vid Institutionen erbjuds utbildning på grund- och avancerad nivå inom kriminologi, psykologi, rättsvetenskap och socialt arbete. Vid JPS bedrivs även framstående forskning och forskarutbildning. Läs mer om vår verksamhet https://www.oru.se/institutioner/juridik-psykologi-och-socialt-arbete/

Ansvarsområde och arbetsuppgifter

Uppdraget som institutionsledningsadministratör ska utföras med utgångspunkt i verksamhetens mål, uppdrag och i enlighet med de regelverk och delegationer som gäller. Du biträder prefekten, institutionsledningen och ledningsgruppen med en variation av administrativa uppgifter, dels med kvalificerad administrativ stöd, dels med enklare former av administrativt stöd.

Institutionsledningsadministratören är underställd den administrativa enhetschefen och ingår organisatoriskt i den administrativa enheten samtidigt förutsätts ett nära samarbete med institutionsledningen och ledningsgruppen.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att aktivt arbeta med att utveckla stöd för institutionsledningens och ledningsgruppens arbets- och planeringsprocesser, i form av årskalendarium, tidsplanering, uppföljning av planerade och beslutade aktiviteter, samt att förbereda och ta fram olika planeringsunderlag inför remissyttranden och utredningar. Vara ett stöd i verksamhetsplaneringsprocessen, avtalsskrivningar, yttranden och självständigt kunna samordna och sammanställa underlag på ett tydligt sätt. Bereda ärenden till fakultetsnämnden eller rektor för beslut, samt administrera ledningsgruppens möten vid institutionen. Vidare ingår att samordna mötes- och kalenderbokningar, kallelser och minnesanteckningar för prefekten. Du ska även samverka med andra berörda befattningshavare när så erfordras och vid den administrativa enhetschefens frånvaro bereda prefektbeslut.

Kvalifikationer

Du har för verksamhetsområdet relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet av administrativa uppgifter och uppdrag, med önskvärdhet från ett lärosäte. Erfarenhet av förvaltning inom högskola och universitet är meriterande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav. Du bör ha god erfarenhet av att arbeta med olika datorbaserade arbetsverktyg, t ex Excel.

Vi förväntar oss att du har förmåga att ta ansvar för enhetens mål, resurser och resultat. Vi söker dig som är strukturerad, välorganiserad och har god förmåga att genomföra arbetsuppgifterna. Du behöver ha god samarbetsförmåga, men samtidigt ha en stark egen initiativförmåga. Du ska kunna lyssna och ta emot information och omvandla det till praktisk handling. Vidare har du analytisk och strategisk blick och utpräglad initiativ- och organisationsförmåga. Du arbetar lösningsorienterat och är öppen för förändringsarbete.

Du är bra på att bygga relationer och samarbetar gärna med såväl interna som externa parter. Periodvis kan uppdraget medföra hög arbetsbelastning och som person har du förmåga att hantera detta på ett bra sätt. Stort vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är tillsvidare på 100 %, med tillträde snarast. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av prefekt Kerstin Nordlöf, This is an email address , proprefekt Anna-Karin Frih, This is an email address eller administrativ enhetschef Eleonor Spansk, This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev

  • CV

  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 171001. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.