Projektsekreterare i pedagogik

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.2.1-03697/2018

Vi söker en projektsekreterare i pedagogik för tidsbegränsad anställning i ett projekt finansierat av Vetenskapsrådet vid institutionen för Humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap, med inriktning mot skolväsendets framväxt i Europa, 1840-1940.

Arbetsuppgifter

Anställningen omfattar i huvudsak insamling och harmonisering av historiska statistiska data. Arbetet kan utföras från distans.

Kvalifikationer

Eftersom projektet till stor del baseras på historisk statistik, är studier i ekonomisk historia meriterande. Särskilt meriterande är tidigare erfarenheter som projektsekreterare, arbete med statistiska data, och erfarenheter av utbildningshistoriska projekt.

Här på Örebro universitetet söker vi dig som har modet och förmågan att vara öppen för utveckling, förändring och att kritiskt reflektera och uttrycka dina förväntningar. Du ges frihet i ditt arbete och bör därför känna ansvar för din egen arbetsinsats, dess kvalitet och resultat. Vi tror att du har engagemang att på ett aktivt och närvarande sätt samverka och bidra till utveckling samt att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

 

Örebro universitet värnar om medarbetarskapet och ser att du som person har respekt, ett professionellt och konstruktivt förhållningssätt till medarbetare, studenter och delar universitetets gemensamma värderingar.

Information

Anställningen är tidsbegränsad i 4 månader och omfattningen på anställningen är 50-100%. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av projektledare Johannes Westberg, This is an email address.  

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 180801. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.