Koordinator för uppdragsutbildning

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.2.1-03795/2018

Vi söker en koordinator för uppdragsutbildning vid Avdelningen för kommunikation och samverkan

Örebro universitet är ett framstående universitet - för en kunskapsbaserad samhällsutveckling. Vi har professionsutbildningar som tillhör landets bästa och ett av våra mål är att universitetet ska vara en attraktiv arbetsplats där medarbetare känner glädje och stolthet. Här finns cirka 1 350 anställda, 400 doktorander och 15 100 studenter.

Örebro universitet har förutom forskning och utbildning även i uppdrag att på olika sätt sprida den kunskap som finns inom lärosätet för att den ska komma vårt samhälle till nytta. Ett sätt är att fånga upp de behov som finns i samhället i form av kompetensutveckling och vidareutbildning och utforma uppdragsutbildningar så att näringsliv och offentlig sektor står rustade för nya utmaningar eller stora samhällsförändringar.

Verksamheten för uppdragsutbildning

Örebro universitet har tagit beslut gällande en strategisk satsning på uppdragsutbildning för att ytterligare stärka och befästa samverkan med näringsliv och offentlig sektor regionalt, nationellt och internationellt.

Avdelningen för kommunikation och samverkan har fått samordnings- och utvecklingsansvaret för den nya satsningen och kommer bedriva arbetet i nära samarbete med universitetets institutioner och Örebro universitet Uppdrag AB.

Arbetsuppgifter

Som koordinator för uppdragsutbildning blir du en nyckelperson inom enheten och kommer arbeta nära verksamhetsledaren med att på ett affärsmässigt sätt administrera och koordinera olika uppdragsutbildningar.

Du kommer stödja verksamheten med marknadsföringsinsatser, offerter och avtal, kvalitetssäkring och uppföljning av leverans till kund. Din roll ska bidra till att synliggöra Örebro universitet som en viktig och professionell aktör för stärkt kunskapsutvecklingen i det omgivande samhället.

Kvalifikationer

I rollen som koordinator inom universitetets uppdragsutbildning ser vi en person som brinner för att ge service och har en förmåga att se andras behov. Du är effektiv och skapar värde för verksamheten genom hög kvalitet i ditt arbete.

Med din erfarenhet från affärsdriven verksamhet är du van att administrera offerter och avtal, stödja i marknadsföringsinsatser och vid tjänsteförsäljning av utbildning och du har en god kunskap om kompetensutveckling inom näringslivet.

Då du kommer ha mycket kontakt både med interna och externa parter ställs höga krav på att kunna uttrycka sig tydligt i tal och skrift både på svenska och engelska.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt god samarbetsförmåga.

Du har utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för anställningen.

Inom Örebro universitet förväntar vi oss att medarbetarskap genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Information

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100%. Individuell lönesättning tillämpas. Örebro universitet tillämpar i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av verksamhetsledare Camilla Ulvmyr, e-post: This is an email address eller avdelningschef Sofia Larsen, e-post: This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2018-07-25, rekryteringsprocessen kommer sedan återupptas efter semesterperioden i slutet av augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.