Samverkansstrateg - med inriktning strategiska relationer

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.2.1-05325/2018

Örebro universitets första 20 år som universitet har varit mycket framgångsrika. Vi har idag en bredd av attraktiva och samhällsrelevanta utbildningar. Vår forskning är i en expansiv fas och nyligen blev universitetet rankat av Times Higher Education World University Rankings som ett av världens 400 bästa universitet. Det är vi väldigt stolta över.

I universitetets fortsatta utveckling blir arbetet med att stärka våra relationer och samarbeten på regional, nationell och internationell nivå allt viktigare. Vi söker därför en ny medarbetare som kan utveckla arbetet med våra strategiska relationer och partnerskap.

Arbetsuppgifter

Örebro universitet är ett framstående lärosäte som bidrar till en kunskapsbaserad samhällsutveckling. Som samverkansstrateg kommer du att arbeta som rådgivare till universitetsledningen och vara en länk mellan universitetet och våra nuvarande och potentiella samarbetspartners. Tillsammans med kollegorna inom marknadsföring, kommunikation, evenemang och samverkan kommer du att identifiera och analysera universitetets och våra partners ömsesidiga behov och utvecklingsmöjligheter.

I rollen kommer du - i nära dialog med universitetsledningen - att hantera och utveckla våra befintliga och nya strategiska relationer. Du kommer löpande att leda tvärfunktionella team i både utvecklingsarbete och genomförande av olika samverkansprojekt. 

Du kommer att vara placerad vid Avdelningen för Kommunikation och samverkan.

Kvalifikationer

Du har dokumenterad erfarenhet från näringslivet och gärna erfarenhet av avancerat säljarbete samtidigt som du uppvisar en mycket god förståelse för såväl universitetets som det omgivande samhällets behov.

Din expertis inom kommunikation, marknadsföring och affärsutveckling kommer att hjälpa dig att identifiera nya möjligheter till samarbeten och samverkan mellan universitetet och samhällets olika sektorer. Du är också dokumenterat skicklig på att bygga relationer och driva utvecklingsarbete som ömsesidigt gynnar flera parter. 

Vi söker dig som har en akademisk examen och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att leda, arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt vid god samarbetsförmåga. Du är van att leda arbetsgrupper och projekt i en utvecklande, mål- och resultatinriktad anda. Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Information

Anställningen är tillsvidare. Individuell lönesättning tillämpas. Örebro universitet tillämpar i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Sofia Larsen 070-520 52 96, e-post: This is an email address eller HR-konsult Teresa Widlund 019-30 14 35 eller e-post: This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 181027. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen