Utbildnings-och forskningsadministratör till institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.2.1-07101/2018

Vi söker en utbildnings-.och forskningsadministratör. Tjänsten är en tillsvidareanställning vid institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete.

Vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete (JPS) erbjuds utbildning på grund- och avancerad nivå inom kriminologi, psykologi, rättsvetenskap och socialt arbete. Vid JPS bedrivs även framstående forskning och forskarutbildning. Till den administrativa enheten söker vi nu en utbildnings- och forskningsadministratör.

Arbetsuppgifter

Arbetet som utbildnings- och forskningsadministratör är ett serviceinriktat administrativt arbete. I arbetsuppgifterna ingår utbildningsadministration på forskarnivå som till exempel hantering av individuella studieplaner (ISP), kursadministration samt stöd inför disputationer. Vidare ingår administrativt stöd till enskilda forskare och forskargrupperingar. Det kan bland annat innebära att administrera forskningskollegier, föra minnesanteckningar, ge stöd till hemsidor för forskning samt ge stöd vid externa ansökningar för medel och anslag. Även administration kring konferenser förekommer samt övrig administration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande.

Då arbetet till stor del är baserat på olika administrativa system är det viktigt att du har god datorvana. Vi vill också att du har erfarenhet av administrativt arbete. Kunskap om högskolesystemet och erfarenhet av internationaliseringsfrågor är meriterande. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt samt visa god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Vid Örebro universitet har vi som vision att vara ett framstående universitet – för en kunskapsbaserad samhällsutveckling och vår värdegrund bygger på vetenskaplighet, engagemang och delaktighet. Som medarbetare hos oss har du respekt, ett professionellt och konstruktivt förhållningssätt till andra medarbetare, studenter och delar universitetets gemensamma värderingar.

Information

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 %, tillsättning efter överenskommelse. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas administrativ enhetschef Eleonor Spansk 019-30 33 99.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • En motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens
  • CV med beskrivning av din kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 190120. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.