Amanuenser i psykologi

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-00213/2019

Vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete (JPS) erbjuds utbildning på grund- och avancerad nivå inom kriminologi, psykologi, rättsvetenskap och socialt arbete. Vid JPS bedrivs även framstående forskning och forskarutbildning. Nu söker vi tre amanuenser inom grundutbildningen i psykologi.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att assistera i samband med undervisning samt att utföra administrativa uppgifter inom grundutbildningen i psykologi. Exempelvis kan det handla om praktisk samordning inom en kurs, sammanställning av kursvärderingar, föra mötesanteckningar, översättningar av dokument från engelska till svenska, beställning av böcker samt annan kurs- och studentrelaterad administration. Då amanuensen ingår i enhetens lärarlag förutsätter vi regelbunden närvaro på arbetsplatsen.

Behörighet

För att få anställning som amanuens krävs att du är antagen till psykologprogrammet.

Vidare söker vi dig som under dina studier har ett intresse för utbildningsadministration, kan arbeta självständigt och prioritera bland olika arbetsuppgifter. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annat praktiskt administrativt arbete är en merit. Som person är du kommunikativ i tal och skrift på både svenska och engelska, ansvars- och initiativtagande och noggrann. Samarbetsförmåga och förmåga att arbeta under tidspress i vissa perioder är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningen omfattar 25 % av heltid och är tidsbegränsad till ett år. Tillträde snarast möjligt. Individuell lönesättning tillämpas.

Kontakt

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Selma Salihovic, tfn 019-301407, e-post This is an email address  

Ansökan     

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2019-01-16 . Välkommen med din ansökan!

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.