Amanuens till Musikhögskolan

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-00972/2019


På Musikhögskolan, Örebro universitet möts konstnärliga och vetenskapliga perspektiv med kunskap och lärande i en miljö där olika estetiska uttryck får samspela och där de stora frågorna om musik, människa och samhälle får utrymme. Vi erbjuder konstnärlig kandidatutbildning i musikalisk gestaltning, teaterpedagogprogram, musiklärarutbildning inom ramen för ämneslärarprogrammet, kandidat- och masterprogram i musikvetenskap, samt bedriver forskarutbildning och forskning i musikvetenskap.

Till enheten för administration och teknik söker vi nu en amanuens.

Arbetsuppgifter

Arbetet som amanuens innebär att du ger administrativt och/eller tekniskt stöd i arbetet med färdighetsprov och konserter samt allmänt administrativt/tekniskt stöd till chefer och personal på Musikhögskolan.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du har bedrivit studier inom Musikpedagogik, Musikvetenskap eller Musikalisk gestaltning.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, är van att arbeta i olika programvaror och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du är serviceinriktad, kan arbeta självständigt i kombination med god samarbetsförmåga, är strukturerad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under 3 månader på 20% med beräknad start 2019-03-11. Individuell lönesättning tillämpas.

För mer information är du välkommen att ta kontakt med administrativ enhetschef Helena Eriksson 019-30 33 50, e-post: This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2019-02-22. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.