Verksamhetsutvecklare/VFU

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-2019/03663

Vi söker en verksamhetsutvecklare/VFU för tidsbegränsad anställning vid institutionen för Humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap.

Bakgrund

Örebro universitet söker en verksamhetsutvecklare för verksamhetsförlagd utbildning (VFU) till lärarutbildningens kansli.

Lärarutbildningens kansli (LUK) har idag ca 14 medarbetare och är fr.o.m. 1 juli 2019 en del av lärarutbildning vid institutionen för Humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap (HumUs) vid Örebro universitet. LUK hanterar administrativa uppgifter som är gemensamma för de olika lärarprogrammen oavsett nivå, ämne och institutionstillhörighet, t.ex. VFU-verksamhet, studievägledning, utredning och Regionalt utvecklingscentrum.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare för VFU med placering vid LUK kommer din huvudsakliga roll vara inriktad på samverkan inom lärarutbildning samt med förskolor och skolor i form av arbetsuppgifter så som:

-          VFU-kontakter med skolverksamheter och administration kring dessa

-          Administrativt stöd i olika system

-          Introduktion, samverkan och uppföljning av VFU mot lärarutbildning och skolverksamheter

-          Medverka till universitetets utveckling av VFU inom lärarutbildning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med flerårig erfarenhet från arbete som lärare, skolledare eller annan adekvat verksamhet inom skolan. Erfarenhet av arbete med VFU inom skola eller förskola är meriterande. Även erfarenhet från arbete med lärarutbildning och forskarutbildning är meriterande.

Du är samarbetsinriktad och har förmåga att bygga och bibehålla goda relationer med samarbetspartners och kollegor på universitetet. Du är kvalitetsmedveten, organiserad och ansvarstagande samt har förståelse för de utmaningar lärarutbildningen står inför. Viktigt är också att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt mycket god datorvana. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt visad god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Information

Anställningen är tidsbegränsad, 190901-191231 på 100 %. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Johanna Berg, enhetschef på Lärarutbildningens kansli och Anders Hallman, verksamhetsutvecklare, VFU på Lärarutbildningens kansli:

V 26-28 Anders Hallman (telefon: 019-30 21 53, e-post: This is an email address)

V 29-31 Johanna Berg (telefon: 019-30 30 89, e-post: This is an email address)

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • En motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens
  • CV med beskrivning av din kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 31 juli. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.