Verksamhetsutvecklare

Tillsvidareanställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-2019/03756

Vi söker en verksamhetsutvecklare för tillsvidareanställning på 50 % vid Institutionen för Humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap.

Bakgrund

RUC – Regionalt utvecklingscentrum utgör navet för forskningsbaserad samverkan mellan lärarutbildningen vid Örebro universitet och regionens förskolor och skolor. RUC samordnar universitetets didaktiska nätverk, samverkan med forskare, kompetensutveckling och insatser från skolmyndigheter. Vid RUC arbetar idag en verksamhetsutvecklare, en evenemangssamordnare och en projektadministratör.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en verksamhetsvecklare med ansvar för att, i första hand, samordna insatser från skolmyndigheter. Arbetsuppgifterna innebär att projektleda uppdrag, främst från Skolverket, i universitets regi. Detta betyder helhetsansvar för dessa uppdrag, från förfrågan, genomförande till uppföljning och slutrapportering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med forsknings- och/eller utvecklingsprojekt kopplade till lärarutbildning eller förskola/skola. Doktorsexamen är särskilt meriterande. Lärarexamen eller motsvarande är meriterande. Du har tidigare arbetslivserfarenhet, som är relevant för anställningen, inom området förskola eller skola och/eller inom universitet/högskola.

Du bör ha god kännedom om lärarutbildning och utbildningens och forskningens villkor inom högre utbildning. Det är meriterande om du har kännedom om regionens förskolor och skolor samt Örebro universitet. Likaså är kännedom om Skolverkets insatser för förskola och skola meriterande.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt dokumenterad god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Information

Anställningen är tillsvidare på 50 % och tillträde snarast. Om du redan har en anställning vid Örebro universitet kan tjänsten eventuellt ske inom ramen för din anställning i form av ett uppdrag . Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Johanna Berg, eller verksamhetsutvecklare Urban Haglind:

  1. 25-28: Urban Haglind (telefon: 019-30 30 43, e-post: This is an email address)
  2. 31-33: Johanna Berg (telefon: 019-30 30 89, e-post: This is an email address)
  3. 34: Johanna Berg och Urban Haglind

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • En motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens
  • CV med beskrivning av din kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 20 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.