Ekonomiadministratörer

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-04300/2019

Ekonomiavdelningen utgör ett kvalificerat stöd till universitetsledning, institutioner och administrativa enheter när det gäller ekonomifrågor av olika slag. Avdelningen ansvarar för stöd till budget/uppföljning/analys, redovisning och bokslut, stöd till forskningsfinansiering/innovation/samverkan samt inköp och upphandling.

Vi söker nu två ekonomiadministratörer för tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör arbetar du inom området redovisning och bokslut, där du är en del av Ekonomiavdelningens arbetsgrupp Redovisningsservice (RS). RS arbetar med universitet­ets fakturahantering, löpande redovisning, betalningsflöden, stöd till inköpssamordning samt andra ekonomiadministrativa arbetsuppgifter. I din roll har du mycket kontakt med verksam­heten och samarbetar också nära våra ekonomer.

Kvalifikationer

Arbetet som ekonomiadministratör är i mycket hög grad serviceinriktat och vi fäster därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga, flexibilitet, och ansvarstagande. Du är en lagspelare med hög teamkänsla men har också en god förmåga att självständigt lösa olika typer av frågeställningar.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande utbildning. Vi vill också att du har erfarenhet av liknande ekonomiarbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom statlig sektor samt kännedom om ekonomisystemet Agresso och inköps- och fakturahanteringssystemet Visma Proceedo.

Information

Anställningen är tillsvidare på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

För mer information är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Marianne Petersson, tel  019-30 30 45, This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • En motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens
  • CV med beskrivning av din kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2019-08-26. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.