Projektkoordinator

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-2019/04452

Grants Office på Örebro universitet ska, genom effektivt stöd, maximera enskilda forskares och forskningsmiljöers förmåga att konkurrera om extern finansiering. På Grants Office finns idag tio personer som ger högt kvalificerat stöd och råd till universitets forskare vad gäller extern forskningsfinansiering.

Att jobba på Grants Office innebär att du blir en del av ett gäng som inspireras av att utvecklas. Vår styrka är att vi delar med oss av vår kunskap till varandra, att vi firar framgångar som grupp och att vi alltid har fokus på att erbjuda våra forskare ett professionellt kvalificerat forskningsstöd.

Vi behöver nu utöka vårt Post Contract stöd och söker därför ytterligare en Projektkoordinator.

Arbetsuppgifter

I arbetet som Projektkoordinator ingår att arbeta i externt finansierade forskningsprojekt som Örebro universitet koordinerar. Dina arbetsuppgifter består av projektledning, projektadministration, rapportering till finansiärer, avtalsföljsamhet, kommunikation/ information, dokumentation och agera som en central kontaktpunkt för aktuella forskningsprojekt. I dina arbetsuppgifter ingår dessutom att säkerställa det formella fullföljandet av avtal och få maximalt mervärde från forskningsprojekt. Arbetet erbjuder en stor kontaktyta, där du arbetar dels med universitetets forskare inom olika forskningsprojekt, dels som en central kontakt för forskare att vända sig med frågor angående Post-Contract.  Arbetet sker i hög utsträckning i engelskspråkig miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Följande erfarenheter räknas som viktiga meriter för anställningen: erfarenhet av att arbete i gränssnittet akademi och industri samt erfarenhet av att hantera olika aspekter av innovation och entreprenörskap, erfarenhet av forskningsadministration inom universitet/högskola, god kännedom om Örebro universitets uppbyggnad och de olika administrativa funktioner som finns både centralt i organisationen och på institutionerna, samt erfarenhet av att arbeta i rollen som projektledare i forskningsprojekt inom universitet/högskola.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, där vi värdesätter egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt samt god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Information

Anställningen är tillsvidare på 100 %. Individuell lönesättning tillämpas. Örebro universitet tillämpar i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Johan Åkerman 019-30 35 69, e-post: This is an email address

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2019-09-15. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.