Amanuenser i historia

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.2.1-2019/06835

Vi söker 2 amanuenser för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap.

Bakgrund

Ämnet historia vid Örebro universitet bedriver i första hand utbildning inom ämneslärarprogrammet. Ämnet söker nu amanuenser för undervisning samt administrativa och utbildningsrelaterade uppgifter kopplade till lärarutbildning i historia.  

Arbetsuppgifter

Arbetet består i huvudsak av att ansvara för vissa handlednings- och undervisningspass på kursen Historia Ib under våren 2020.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ska du ha bedrivit studier inom ämneslärarutbildningen i historia.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Erfarenhet av amanuensanställning i historia eller motsvarande arbetsuppgifter är särskilt meriterande.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under 5 månader på 10% med beräknad start 2020-01-01. Lön enligt avtal.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av ämnessamordnare historia Jimmy Engren, tel. 019-302194, This is an email address eller enhetschef Sten Wistrand, tel. 019-303804, This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2019-12-. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.