Studentkoordinator

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-2020/00219

Avdelningen för kommunikation och samverkan ansvarar för att samordna universitetets externa relationer och kommunikation med det omgivande samhället på regional, nationell och internationell nivå. Till enheten för Studentrelationer söker vi nu en studentkoordinator som ska arbeta med att samordna och utveckla möjligheterna för universitetets studenter att möta potentiella arbetsgivare och pröva praktiskt entreprenörskap under studietiden.

Du kommer att ingå som medarbetare i arbetsgruppen Studentsamverkan samt ORU Innovation, som är universitetets Innovationskontor som stöttar studenter, forskare och anställda i sina idéresor

Arbetsuppgifter

Ditt huvuduppdrag blir att öka kännedom och intresse men också stärka färdigheter och förmågor kring idéutveckling och entreprenörskap hos våra studenter. Du deltar aktivt i arbetet med att utveckla och genomföra aktiviteter tillsammans med studenter och externa parter.

Dina arbetsuppgifter består av följande delar:

 • Kommunikation och marknadsföring av aktiviteter
 • Skapa inspirationstillfällen på campus
 • Utveckla administrativa rutiner för dokumentation, uppföljning och utvärdering
 • Representera Örebro universitet i relevanta nätverk

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget behöver du ha upparbetade kontakter bland studenterna på Örebro universitet samt vara en pro-aktiv person som ser möjligheter till utveckling. Du studerar, eller har nyligen studerat, vid Örebro universitet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor samt god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är flexibel, initiativtagande och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Meriterande

 • Engagemang och arbete i universitetets kårsektions- och föreningsliv
 • Erfarenhet från Ung företagsamhet
 • Erfarenhet av idéutvecklingsprogram
 • Eget företagande
 • Erfarenhet av projektledning/projektkoordinering

Inom Örebro universitet förväntar vi oss ett medarbetarskap som genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Som ett led i anställningen kommer du att få genomgå en introducerande utbildning inom området idéutveckling och entreprenörskap för studenter.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är en visstidsanställning på 12 månader. Önskat startdatum är i början av mars 2020. Individuell lönesättning tillämpas.

För mer information är du välkommen att ta kontakt med Pia Ridderby, 019-30 10 99 This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).
En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

 • Personligt brev
 • CV
 • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 200124. Välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen