Amanuens i statskunskap på avancerad nivå

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-2020/00226

Vi söker 1 amanuens för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap.

Bakgrund

Offentlig förvaltning och ledning är ett utbildningsprogram med statskunskap som huvudområde men är flervetenskapligt med inslag av företagsekonomi och rättsvetenskap. Inom ramen för huvudområdet utvecklar studenterna gradvis fördjupade insikter och kunskaper om politik och förvaltning, i Sverige och internationellt, samt metoder för samhällsvetenskaplig analys. Till detta läggs två terminer av flervetenskapliga kurser som behandlar ledarskap och styrning, förvaltningsekonomi, offentlig rätt och etik.

Arbetsuppgifter

Vi söker en deltidsamanuens för att delta i undervisningen inom utbildningsprogrammet Offentlig förvaltning och ledning. Arbetsuppgifterna innefattar att leda seminarier och ge föreläsningar.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till grundläggande högskoleutbildning, se Högskoleförordningen 5 kap 8-12 §§. Dessutom ska du ha bedrivit studier omfattande minst 180 högskolepoäng.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under 5 månader på 20% med beräknad start 2020-02-03. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av programansvarig Daniel Drugge, 019 30 39 73 This is an email address eller enhetschef Johanna Stenersen, 019 30 14 24, This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2020-01-22. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.