Projektsekreterare inom området mikroplaster

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-00284/2020

Vi söker en projektsekreterare inom området mikroplaster i miljön för tidsbegränsad anställning vid Forskningscentrum Människa-Teknik-Miljö vid Institutionen för naturvetenskap och teknik.

Vid Forskningscentrum Människa-Teknik-Miljö bedrivs avancerad forskning med miljö som objekt. Verksamheterna omfattar bland annat utveckling av avancerad analysteknik inom organisk analytisk kemi. En viktig tillämpning inom detta område är forskning som rör förekomst, egenskaper och konsekvenser av mikroplaster i miljön.

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att praktisk delta i genomförandet av vetenskapliga projekt som studerar förekomst av mikroplaster i vattenmiljön, samt utveckla kemisk analysteknik och utvärderingsmetodik av mikroplaster i olika miljösystem. Utvecklingsarbetet syftar främst till att ta fram nya metoder för extraktion och karakterisering av mikroplaster från mark- och vattensystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitetsexamen eller har påbörjat en utbildning på universitetsnivå i kemi. Du har en god teoretisk grund inom analysmetodik samt praktisk erfarenhet av laboratoriearbete. Du är noggrann och systematisk i ditt experimentella arbete och har lätt att kommunicera på engelska i tal och skrift. Det är meriterande att ha kunskaper och erfarenhet av mikroskopanvändning, IR spektroskopi och vattenkemiska analyser.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är tidsbegränsad i tre månader med en omfattning på 100 % med tillträde snarast. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av projektledare Anna Rotander, 019-30 12 64 (This is an email address), eller enhetschef Mattias Bäckström 019-30 39 65, (This is an email address).

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2020-01-25. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.