Amanuenser i socialt arbete

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1 - 01207/2020

Vi söker fyra amanuenser för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete, Enheten för socialt arbete.

Bakgrund

Vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete (JPS) erbjuds utbildning på grund- och avancerad nivå inom kriminologi, psykologi, rättsvetenskap och socialt arbete. Vid JPS bedrivs även framstående forskning och forskarutbildning.

Arbetsuppgifter

Som amanuens ska du regelbundet finnas tillgänglig på enheten för att vara ett administrativt stöd för enhetsledning, undervisande samt forskande personal inom områdena utbildning, forskning och samverkan med det omgivande samhället, samt bedriver viss egen undervisning på socionomutbildningen och fristående kurser.

I arbetsuppgifterna som amanuens ingår mer specifikt att ge administrativt stöd till såväl kursansvariga lärare inom socionomprogrammet och de olika kurser som finns i ämnet, som till forskande personal och forskningsprojekt. Vidare samordnar du som amanuens undervisningstillfällen med externa lärare, organiserar studentgrupper, planerar för handledning och seminariebehandling av examensarbeten, har kontakter, och organiserar träffar med, olika samverkanspartners, samt är ett stöd för enhetsledning och kursansvariga med att utveckla olika pedagogiska och examinerande moment samt processer kring dessa moment. Till arbetsuppgifterna hör också att föra minnesanteckningar vid möten inom ämnet samt att genomföra programutvärderingar.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du bedriver studier i socialt arbete.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings-, forsknings-, samverkans- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta både självständigt och i team med andra amanuenser, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad samt kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under 6 månader på 50 % med beräknad start 2020-04-01 – eller enligt överenskommelse. Anställningen kan förlängas, dock sammanlagt i högst 3 år. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Jürgen Degner, tel. 019-30 34 40, This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2020-03-05. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.