Utbildnings- och forskningsadministratör

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-01785/2020

Institutionen för naturvetenskap och teknik erbjuder utbildning i tekniska och naturvetenskapliga ämnen inom ett femtontal olika program för bland annat ingenjörer och lärare. Vidare bedrivs forskning inom de flesta av institutionens ämnen, bland annat inom de starka forskningsmiljöerna AASS (Tillämpade autonoma sensorsystem), MTM (Människa Teknik Miljö) och Centrum för livsvetenskap.

Bakgrund

Till stöd för forskning och utbildning finns en administrativ och teknisk enhet med 15 medarbetare. Vi söker nu en ny medarbetare till enheten då vårt behov av administrativt stöd till forskningen ökar.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för den aktuella anställningen utgörs av administration kopplad till forskning och utbildning på forskarnivå. Det innebär exempelvis att administrera disputationer och forskarutbildningskurser samt hantera doktorandernas individuella studieplaner. Det kan också handla om att ta fram olika underlag, skriva minnesanteckningar, boka resor och konferenser samt annat relevant stöd för forskare och doktorander.

Vi arbetar kontinuerligt med utveckling av våra arbetssätt och metoder, som ett led i detta genomför vi olika projekt i tvärgrupper både inom institutionen och mellan institutionerna. I den här tjänsten ingår att leda arbetet med administrativt stöd inom marknadsföring och kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning samt erfarenhet av administrativt arbete.

Då institutionen är en mycket internationell miljö krävs mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Erfarenhet av administrativt arbete inom universitet och högskola, i synnerhet med forskarutbildning och kommunikation, är meriterande.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om och utmanas av att jobba med flera saker parallellt. Meriterande är om du har erfarenhet av administrativt stöd inom marknadsföring och kommunikation.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt visad god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Information

Anställningen är tillsvidare på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Anna Ekblom 019-30 24 17

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • En motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens
  • CV med beskrivning av din kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 20200403. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.