Vi söker en projektledare till en tillsvidaretjänst med digitalisering i fokus och med hög verkställandegrad till IT-avdelningen

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1- 02080/2020

Bakgrund

Brinner du för förbättring och att skapa verksamhetsnytta och att göra det genom struktur och projektledning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Är du driven och engagerad och vill vara med och skapa förbättring med modern teknologi? Bra! Då kan detta vara din nästa utmaning!

Örebro Universitet är ett universitet på framfart och som satsar stort på att växa och utvecklas. Universitetet har en bred nisch kopplat till både forskning och utbildning. Från ett tekniskt perspektiv ligger man i framkant när det kommer till AI, automation och machine learning.  IT är ett viktigt stöd och förutsättning för att universitetet ska kunna nå sina mål som ett ledande universitet och nu behöver vi hjälp med att driva den digitala utvecklingen av universitetet framåt.

IT-avdelningen består av ca 45 medarbetare fördelade inom enheterna IT-service, Drift Infrastruktur & Systemutveckling samt Digital styrning och utveckling. Denna tjänst är placerad inom Digital styrning och utveckling. Du kommer att vara ett stöd, rapportera till och arbeta nära IT-chefen samt andra utsedda projektägare och styrgrupper.

Enheten Digital styrning & utveckling har idag ansvaret för universitetets IT-styrning, IT-utveckling, förvaltningsstyrning, informationssäkerhet, IT-säkerhet, Enterprise IT-arkitektur, verksamhetsarkitektur och IT-arkitektur. Till denna enhet behöver vi nu rekrytera en projektledare som ska jobba universitetsövergripande med fokus på helheten.

Vi står inför ett roligt och utmanande skifte där vi önskar komma än närmre verksamheterna och bli en större del av dem. I din roll som projektledare är du en vital del att realisera denna resa.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är varierande avseende storlek och inriktning på projekt/uppdrag samt  antal verksamheter men innebär oftast att planera och genomföra olika uppdrag i form av projekt, förstudier, analyser och utredningar. Det kan handla om såväl övergripande verksamhetsprojekt som tekniska projekt.

Du ingår i ett nätverk av projektledare som kontinuerligt utvecklar universitetets och IT-avdelningens utvecklings- och projektverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller upparbetad arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att driva, genomföra och slutföra större projekt och utredningar. Det är även meriterande om du har jobbat med verksamhetsutveckling.

Vi ser gärna att du har jobbat övergripande och tvärfunktionellt i en organisation.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du skall ha förmåga att arbeta självständigt och att möta samt leda andra människor på ett förtroendeingivande sätt. Du har en mycket god samarbetsförmåga samt hög verkställandegrad

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar, är kvalitetsmedveten och ansvarstagande.

Vi söker dig som har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Information

Anställningen är tillsvidare på 100%. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Daniel Skipper 019-30 10 08

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • En motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens
  • CV med beskrivning av din kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2020-04-30. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.