Amanuens

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: 2.1.1-02120/2020

Vi söker en amanuens för tidsbegränsad anställning vid  Institutionen Restaurang- och hotellhögskolan (RHS), Campus Grythyttan

Bakgrund

En amanuens är en student som arbetar bistår och avlastar lärare med varierade arbetsuppgifter. Som amanuens är du tidsbegränsat anställd och arbetet är tänkt att ske vid sidan av de egna studierna vilket innebär att du måste vara inskriven som programstudent vid Örebro universitet.

Inför vårtermin 2020 söker RHS en amanuens med placering på Campus Grythyttan

Arbetsuppgifter

Det huvudsakliga arbetsinnehållet i tjänsten är fokuserat på att stödja lärare verksamma inom programmen:

  • Kulinarisk kock och måltidkreatörsprogrammet
  • Måltidsekolog

I rollen som amanuens skall du bistå lärare i kursmoment där studenter praktiskt och teoretisk skall introduceras i förståelse för kvalitén hos lokalproducerade råvaror som odlas under Nordiska förhållanden exempelvis i kursen Nordisk matlagning. I den och andra kurser integreras gastronomiska hantverket med måltidssystemet som helhet. Det pedagogiska rummet i detta sammanhang är även RHS köksträdgård vars uppstart sker under vårterminens kurser och skörd under höstens kurser exempelvis i Måltids- och värdskap grundkurs.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå d.v.s. att du aktivt bedriver studier inom ramen för måltidskunskap och värdskap vid Örebro universitet. Minimikrav är att du skall ha 30 högskolepoäng godkända i måltidskunskap och värdskap.

Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan arbeta självständigt.

Avklarade poäng och betyg är avgörande för anställning.

Information

Anställningen är tidsbegränsad till 2020-08-31, med tillträde snarast. Omfattningen är 5 % , men under perioden juli – augusti är omfattningen 35 %. Arbetstiden under perioden kan variera.  Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Helene Gustafsson, tel. 070-190 44 01, This is an email address

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 02.04.2020- Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.