Amanuens i retorik

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-2020/02121

Vi söker en amanuens för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för Humaniora, Utbildnings- och Samhällsvetenskap, i ämnet Retorik.

 

Vill du ha ett spännande uppdrag och prova på hur det är att jobba med retorik på universitetet samtidigt som du skaffar dig arbetslivserfarenhet? I så fall ska du söka tjänsten som amanuens hos oss. Retorikämnet ingår i Enheten för humaniora tillsammans med engelska, svenska språket, litteraturvetenskap och historia.

Arbetsuppgifter

I amanuensens arbetsuppgifter ingår främst att stötta ämnesinriktningsansvarig, programansvarig samt lärare med den löpande administrationen. Detta omfattar

publicering på Blackboard, planering och organisation av undervisning, föra minnesanteckningar vid möten, uppdatera hemsidor mm. Därutöver tillkommer även viss undervisning inom ramen för i första hand retorikämnets grundkurser men även för de undervisningsuppdrag som ämnet har på andra institutioner. Dessa omfattar i huvudsak handledning av studenter i praktiska moment, både muntliga och skriftliga.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställningen som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå vid Örebro universitet. Du ska ha läst grundkursen i retorik, 30 hp, med godkänt betyg på kursen.

Arbetet förutsätter vidare att du har förmåga att planera din egen tid, är flexibel, har datavana, god språkhantering och samarbetsförmåga och givetvis ett intresse för retorik. Har du erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter är detta naturligtvis meriterande.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under 5 månader på 20 % med beräknad start 20-09-01. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysning om anställningen lämnas av inriktningsansvarig Marie Gelang tel 019-30 30 86, This is an email address eller av Jimmy Engren, tel 019-302194, This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen ”Ansök”.

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 200409. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.