Amanuens till Institutionen för hälsovetenskaper, Enheten för medicinsk diagnostik

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1 - 02924/2020

Vi söker en amanuens för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för Hälsovetenskaper, Enheten för medicinsk diagnostik.

Bakgrund

Vid enheten för medicinsk diagnostik ges programmen biomedicinska analytikerprogrammet med två inriktningar (fysiologi och laboratoriemedicin), röntgensjuksköterskeprogrammet och master programmet metoder inom medicinsk diagnostik. Alla program har antagning en gång per år. 

Vi söker nu en amanuens med kompetens inom biomedicinsk laboratorievetenskap eller radiografi med ett starkt engagemang i undervisning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som amanuens innefattar bl.a. handledning vid laborationer och seminarier inom enhetens olika program och kurser, samt en stödfunktion till studenter vid rapportskrivning.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du har bedrivit studier inom biomedicinsk laboratorievetenskap alternativt radiografi.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger stor tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under 6 månader på 20% med beräknad start 2020-09-01. (omfattning kan diskuteras, dock minst 20%).

Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Jessica Johansson, tel 019-303919 This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2020-06-07. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.