Amanuenser i engelska

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-2020/02930

Vi söker 6 amanuenser till engelskämnet för tidsbegränsad anställning vid institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällvetenskap. 

Bakgrund

Ämnet engelska vid Örebro universitet bedriver i första hand utbildning inom programmet för Språk, retorik och kommunikativt ledarskap samt på de olika lärarprogrammen. Ämnet söker nu amanuenser för undervisning samt administrativa och utbildningsrelaterade uppgifter. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att assistera ämnets lektorer i undervisningen på ämnets olika program, till exempel genom att stödja studenters skrivutveckling i olika kursmoment.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ska du bedriva studier inom ämneslärarutbildningen i engelska vid Örebro universitet.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Erfarenhet av tidigare amanuensanställning eller undervisningserfarenhet är särskilt meriterande.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under 5 månader på 10% med beräknad start 2020-09-01. Lön enligt avtal.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av ämnessamordnare i engelska Mattias Jacobsson (tel. 019-303000, This is an email address)  eller enhetschef Jimmy Engren (tel. 019-302194, This is an email address)

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2020-06-08. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.