Projektsekterare inom ämnet psykologi

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: 2.1.1-03922/2020

Vi söker en projektsekreterare för tidsbegränsad anställning vid institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete

Bakgrund

Vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete (JPS) erbjuds utbildning på grund- och avancerad nivå inom kriminologi, psykologi, rättsvetenskap och socialt arbete. Vid JPS bedrivs även framstående forskning och forskarutbildning. Vi söker nu en projektsekreterare till ett pågående forskningsprojekt i psykologi.

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att ansvara för och samordna datainsamlingen inom ”PIA Projektet”. PIA projektet är ett sexårigt projekt som har som mål att utveckla interventioner för att främja anpassning och integration hos nyanlända ungdomar och familjer, Projektet drivs av forskare från Örebro universitet, Karolinska institutet, Umeå universitet och Nordiska Folkhälsoinstitutet. Projektsekreteraren kommer att tillsammans med projektledaren och forskargruppen arbeta med att organisera projektet, kontakta kommuner och skolor, rekrytera deltagare samt att samordna fältarbetet och datainsamlingen.

Som projektsekreterare arbetar du också med datainsamling och ansvarar för att insamlade data håller god kvalitet. Arbetsuppgifterna består i att koordinera och genomföra studiens datainsamling, databashantering samt eventuell databearbetning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som helst har en filosofie kandidatexamen i ett, för projektet, relevant område. Kunskap om ungdomsforskning samt erfarenhet av stora datainsamlingar inom området är meriterande. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt på engelska. Körkort är även ett krav.

Du har en mycket god organisationsförmåga samt problemlösningsförmåga och kan självständigt planera och organisera arbetet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt samt visad god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under 1 år på 75-100 %. Tillträde snarast. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av forskningsledare Metin Özdemir, This is an email address eller enhetschefen för psykologi Sofia Bergbom, This is an email address 

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • En motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens
  • CV med beskrivning av din kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som styrker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 15 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.