Institutionsledningsadministratör

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-06683/2020

Vi söker en institutionsledningsadministratör för en tidsbegränsad anställning vid Institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap. Inom institutionen finns ett stort antal utbildningar och forskning som berör väsentligheterna i livet: konst, kommunikation, lärande, människor och samhället. Vi erbjuder kurser och program på grundnivå och avancerad nivå inom tolv huvudområden. De flesta ämnen ger också utbildning på forskarnivå. Till stöd för utbildning och forskning finns en administrativ enhet där du ingår.

Bakgrund

Vi ser idag ett behov av utökat administrativt stöd till institutionens ledning. Därför gör vi en tillfällig utökning i syfte att utveckla och stärka institutionsledningsstödet som idag ges inom den administrativa enheten. 

Arbetsuppgifter

Uppdraget som institutionsledningsadministratör ska utföras med utgångspunkt i verksamhetens mål, uppdrag och i enlighet med de regelverk och delegationer som gäller. Du biträder institutionens ledning (prefekten, proprefekt och enhetschefer) med kvalificerad administrativ kompetens vid beredning av utredningar, ärenden och uppföljningar. I anställningen ingår att utveckla och stärka institutionsledningsstödet tillsammans med prefekt och administrativ enhetschef i samråd med enhetschefer för våra ämnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en examen inom institutionens ämnen på minst kandidatnivå och mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Erfarenhet från förvaltning inom universitet och hur dess verksamhet styrs är meriterande. Vidare är arbetslivserfarenhet av administration och undervisning inom universitet meriterande.

Du är bra på att bygga relationer och samarbetar gärna med såväl interna som externa parter. Periodvis kan det här uppdraget medföra hög arbetsbelastning och som person har du förmåga att hantera detta på ett bra sätt. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper som tex förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt visad god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som är analytisk, strukturerad, välorganiserad och har en egen stark initiativförmåga samt mycket god förmåga att undersöka och genomföra arbetsuppgifterna. Du måste kunna lyssna och ta emot information och omvandla det till praktisk handling. Utöver detta så arbetar du lösningsorienterat och du tycker det är roligt med förändringsarbete.

Information

Anställningen är tidsbegränsad på 1 år med tillträde 1 februari 2021 och med en omfattning av 50 %. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Lena Nordlund 019-30 13 13.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • En motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens
  • CV med beskrivning av din kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2020-12-03. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.