HR- och löneadministratör till Örebro universitet

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-06714/2020

Vill du vara med på Örebro universitets fortsatta resa med samhällsuppdraget forskning och utbildning i fokus? Här är vi med och skapar framtiden genom internationellt konkurrenskraftig forskning och erbjuder professionsinriktade utbildningar som tillhör landets bästa.

Bakgrund

Personalavdelningen vid Örebro universitet söker nu en HR- och löneadministratör för tidsbegränsad anställning. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där du blir en del i ett engagerat och kompetensstarkt team där samarbete och arbetsglädje är en viktig del av vår vardag.

Uppdraget

Som HR- och löneadministratör har du en bred roll inom personalområdet där fokus är löneadministrativ service. Arbetsuppgifter i hela löneprocessen ingår, det kan handla om att ge stöd i hanteringen av och information kring löner, semester, skatt, försäkringar, pension samt introduktion av nyanställd personal. Du kommer att arbeta med intern och extern administrativ service med stort kundfokus och ska kunna ge konsultativt stöd inom löneadministrationens verksamhetsområde och informera om sakfrågor, regelverk, rutiner och tillämpning av löne- och tidsystemet.

Erfarenhet

Vi söker dig som har en utbildning på lägst gymnasienivå. Vi ser dock gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning gentemot HR/lön eller ekonomi.    

Du har intresse för och god vana av att arbeta i olika typer av dataprogram och administrativa system och gillar att arbeta med siffror i kombination med att ge stöd och service.

Då vi har en hög andel internationellt rekryterade medarbetare hos oss ingår det i din roll att ge support till medarbetare på både svenska och engelska och därav är det av vikt att du formulerar dig väl i tal och skrift på svenska likväl som engelska.

Personlighet

Då du blir en del av ett team där samarbete står i fokus kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Som person har du en stark integritet och är van att arbeta tillsammans med och för andra människor, som du också möter på ett förtroendeingivande sätt. Du bygger och upprätthåller goda relationer och inser betydelsen av en väl fungerande kommunikation. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad då arbetet innebär att ge support såväl utåt i organisationen som internt på personalavdelningen.  

Vi förutsätter att du är öppen för samt drivande i förändringsarbete och arbetar kvalitetsmedvetet med stort ansvarstagande. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att se och ta till dig nya rutiner och arbetsmodeller. Du har också förmåga att jobba självständigt samtidigt som du ser till helheten och samspelet med övriga teamet.

Jämlikhet

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Information

Anställningen är tidsbegränsad på 100 % under 12 månader, med tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

För mer information är du välkommen att kontakta HR- och löneadministratör Nathalie Hurtig, 019-30 21 08, This is an email address alternativt HR-chef Katarina Åkerling Lindholm,
019-30 24 01, This is an email address.

Låter det intressant?

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Ett personligt brev där du gärna får berätta för oss varför du är intresserad av rollen som HR-och löneadministratör
  • Komplett CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2020-12-03. Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi i samband med den här rekryteringen redan har gjort våra val vad gäller externa samarbetspartners och marknadsföring undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.