Amanuenser i informatik

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-00216/2021

Vi söker 3 amanuenser för tidsbegränsad anställning vid Handelshögskolan, enheten för informatik.

Bakgrund

Informatikämnet söker 3 amanuenser för start i slutet av januari.

Arbetsuppgifter

Amanuenstjänsterna omfattar undervisning på grund- och fortsättningsnivå i informatik. I en amanuens arbetsuppgifter ingår att regelbundet finnas tillgänglig på institutionen för att genomföra viss undervisning och vid behov ge studiehandledning till studenter, samt att medverka vid uppföljning av studieresultat.  I arbetsuppgifterna kan också ingå viss administration och bedömning av tentamen och inlämningsuppgifter. Vid sidan av dessa arbetsuppgifter förutsätts amanuensen bedriva egna studier.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Vi söker dig som bedriver studier på minst kandidatnivå i informatik (alternativt har genomfört kurser på minst 60hp informatikämnets kurser på fortsättningsnivå).  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom initiativförmåga, att du kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har visat intresse för pedagogiska frågor.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under till 6 månader med tjänstgöringsgrad  på 25% (men kan komma att bli mera) med beräknad start 2021-01-25. Lön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal.

Amanuenser får anställas för ett år i taget, den sammanlagda anställningstiden för en amanuens får omfatta högst tre år.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Hannu Larsson, E-post: This is an email address, Telefon: 019-303504

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-01-26. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.